Met Pryv.it kun je op meerdere telefoons met elkaar een gesprek voeren.

Er zijn twee manieren om elkaars telefoons met elkaar te verbinden:

1. Als er nog geen gesprek gestart is
2. als er al een gesprek is, en jij wilt ook meedoen

1. Als er nog geen gesprek gestart is:

A. Open pryv.it
B. Klik op de Blauwe knop "Op meerdere telefoons"
C. dan krijg je het volgende scherm te zien met linksonderin de 5 letterige code
D. iemand anders kan dan
OF de QR code scannen
OF op zijn telefoon naar Pryv.it gaan en op het startscherm klikken op Voer een gesprekscode in.

2. Als er al een gesprek gevoerd wordt door andere mensen en jij wil ook meedoen:
A. iemand die al in het gesprek zit, klikt rechtsbovenin op de QR code knop
B. Dan krijgt hij dit scherm te zien
C. jij moet dan
OF de QR code scannen
OF op je telefoon naar Pryv.it gaan en op het startscherm klikken op Voer een gesprekscode in.