Wanneer de app in de app stores staan zien de klanten een 'Update' knop in de klant CMS om de wijzigingen naar de app gebruikers te sturen.


Aanpasbare blokken


BlokVeldenBellenTelefoonnummerContactAle veldenContact FormAlle veldenEmailAlle veldenActiviteitenLijst met alle activiteiten met alle details, niet via Facebook, Bands in Town etc.FAQLijst met FAQ'sInformatieTop afbeelding and omschrijvingIntroLijst met Intro schermenPersonenLijst met personen en alle detailsFoto'sAlleen als gebruik wordt gemaakt van de AppMachine CMS om foto's te uploadenPOILijst met alle locaties en alle detailsProductenLijst met alle producten en alle detailsURLSLijst met alle URLsKlantenkaartLijst met alle aanbiedingenExcelDe gegevens in de Data tab (PRO)Niet aanpasbare blokken


De volgende blokken kunnen niet worden aangepast omdat deze te ingewikkeld of de reseller configureert deze blokken eenmalig en zal waarschijnlijk nooit worden gewijzigd. Wanneer er toch wijzigingen moeten worden uitgevoerd kan de reseller dit doen voor zijn klant.


Facebook, Muziek, Radio, RSS, Submenu, Twitter, Video, Winkelwagen, Lock, QR-code scanner, Discography, Spotify, Custom JS, Flexible Form and  Scherm.