Waarom is de naam van mijn app gelimiteerd tot 30 karakters?

AppMachine publiceert dezelfde app op beide platforms. Dit betekent dat de app naam gelimiteerd wordt door het platform waarop een beperking geldig is. Hierdoor is de limiet 30 karakters, wat het maximaal toegelaten aantal karakters is in de Google Play Store.

Het is daarom niet mogelijk om een langere naam te gebruiken voor je app. Dit blijft het geval wanneer je het indienen van de app voor Google Play zou overslaan.