Mijn app is gedeactiveerd. Wat nu?

Na het opzeggen van je abonnement, het niet betalen van je abonnement of wanneer je betaling niet verwerkt kan worden wegens het verlopen van je creditcard (of een andere reden), is het mogelijk dat je een scherm te zien krijgt zoals hier rechts is weergegeven.

Als de betaling van je abonnement mislukt is voor een bepaalde reden, dan zou je e-mails ontvangen moeten hebben van onze betalingsprovider om aan te geven dat je actieve abonnement ten einde komt of dat er een ongeldige betaalmethode aan je account gekoppeld is. Als je het hier rechts weergegeven beeld ziet, is het erg waarschijnlijk dat je abonnement reeds verlopen is.

Om je abonnement weer te starten en je app opnieuw te activeren voer je de volgende stappen uit:

• Navigeer naar de "Publiceren" sectie van je app in ons design platform.
  • Klik op de "Koop Nu" knop.
  • Volg de stappen van de betaling wizard en je app zal weer geactiveerd worden.

N.B.: Als je te lang gewacht hebt met het activeren van je app dien je mogelijk een store update uit te voeren.

Als je het abonnement zelf hebt stopgezet en je de app niet meer beschikbaar wilt hebben, kunt je inloggen op je Apple en Google developer accounts en de apps uit de stores halen.