Update variaties

Het AppMachine platform biedt twee variaties van updates; Content Updates en Store Updates.

Content Updates vs Store Updates

Wanneer je je app update zal AppMachine een Content Update of een Store Update insturen. Welke van de twee variaties het wordt hangt af van de wijzigingen die je hebt toegepast in de app sinds de laatst uitgevoerde update.

Content Updates:

• Bevat de meeste basis wijzigingen m.b.t. het design en de inhoud van je app.
  • Doorgaans beschikbaar binnen 5-10 minuten.

Store Updates:

• Benodigd voor wijzigingen aan het app icoon, de store screenshots en store informatie.
  • Benodigd wanneer je app op het moment van updaten een nieuw bouwblok bevat wat nog niet beschikbaar was ten tijde van de laatst uitgevoerde Store Update.
  • Benodigd om bugs op te lossen in de broncode.
  • Store Updates nemen ongeveer 24 uur verwerkingstijd in beslag voor Android apps en 5-10 werkdagen voor iOS apps.