Een persoonlijk pushbericht sturen

Vanaf nu kun je je gebruikers een persoonlijk push bericht sturen. Dit kan vanuit de Designer en het Reseller CMS.

Om een persoonlijk push bericht te sturen moet je ontvanger geregistreerd zijn op je app.

Om een individu op te zoeken kun je op design.appmachine.com en het Reseller CMS het Gebruikerstabel openen.
Deze vind je aan de linkerzijde als je een app opent op design.appmachine.com

1. Selecteer een gebruiker en klik op het potloodje.
    2. Ga vervolgens naar het tabblad pushberichten en kies "send message"

Heb je in je app het Push blokje zitten dan ziet deze gebruiker zijn bericht ook terug in dit blok. Alleen deze gebruiker ziet dit persoonlijke bericht. Anderen zullen dit bericht niet ontvangen op hun telefoon, zij zullen het bericht ook niet zien in het push blokje.

Wil je vanaf je eigen app een persoonlijk bericht sturen dan zul je je zelf moeten registeren met de rol Boss. Hierdoor krijgt alleen jij het Administratie knopje te zien in je app. Deze toont een lijst met alle geregistreerden. Ook hier kun je een gebruiker een persoonlijk bericht sturen.

Tips:

• De laatste versie van je app moet minstens vanaf 1 mei 2015 zijn.
  • Wil je dit gaan gebruiken, test dit dan eerst even met een 2e toestel.
  • Stuur nooit wachtwoorden via persoonlijke pushberichten.

Heb je problemen of vragen stuur dan een mail naar support@appmachine.com, ons support team helpt je graag met het instellen van je app.