Waar kan ik de inhoud van het Informatie scherm wijzigen?

Wanneer je op de "i" knop drukt vanaf het homescreen van je app zal je naar het informatie scherm navigeren. De inhoud van dit scherm kun je aanpassen in de "Publiceren" sectie van je app.

Om de inhoud te wijzigen:

1. Open de Publiceren sectie van je app.
  2. Navigeer naar de "Informatie in de app" sectie en klik op "Meer" knop.
  3. Vul de velden in met de informatie die je wilt tonen.

Waar kan ik het "i" icoon in de rechter bovenzijde van de app wijzigen?

De "i" knop kun je wijzigen onder de groene "Ontwerp" knop en vervolgens onder het "Afbeeldingen" tabblad.

De knop kan vervangen worden via de Image Selector.