Kan ik de informatie knop ("i") verwijderen van mijn homescreen?

Het is niet mogelijk om de informatie knop te verwijderen van het homescreen van een AppMachine app. Het scherm bevat belangrijke support functies die zijn ingebouwd om AppMachine te helpen met het oplossen van eventuele problemen die zijn ontstaan in de app die je hebt gebouwd.

Het AppMachine logo kan verwijderd worden van dit scherm door de no-branding optie aan te schaffen tijdens het afrekenen van een abonnement bij AppMachine. Voor meer informatie omtrent de no-branding optie, kijk op appmachine.com/pricing.