Werkt de app ook zonder een data (internet) verbinding?

De native apps die je maakt met AppMachine blijven functioneren zonder internetverbinding. Zonder een verbinding zal alle data die in de cache van de app staat getoond kunnen worden.

Na het opstarten van de app zal er, indien mogelijk, een verbinding gemaakt worden met onze servers om te kijken of er een update beschikbaar is.

Kleine (content) updates worden op de achtergrond uitgevoerd en vereisen geen interactie van de gebruiker. Bij een store update zal de gebruiker een update kunnen downloaden uit de app store.