Kan ik de .apk of .ipa bestanden downloaden om mijn app te testen?

Het is niet mogelijk om de app bestanden van je app te downloaden voor dit doeleind.

Je kunt je app testen door de AppMachine App Previewer te downloaden op je mobiele apparaat via de volgende link: http://apps.appmachine.com/previewer.

De code die we gebruiken om de apps te bouwen is dezelfde code die gebruikt wordt in onze App Previewer. Je app zal in werkelijkheid er dus hetzelfde uit komen te zien zoals in de App Previewer. Zonder het login venster van de App Previewer dan natuurlijk.