Hoe kan ik mijn app updaten

Uw app is gepubliceerd in de app stores. Nu bent u klaar om te beginnen met het aanbrengen van wijzigingen aan de app en het pushen van deze updates naar de gebruikers van de app.

Zodra u deze wijzigingen heeft aangebracht en tevreden bent over de manier waarop uw app eruit ziet in de AppMachine Previewer kun je de app updaten. Om dit te doen, volg dan de onderstaande stappen.

Hoe u uw app update

1. Selecteer het tabblad 'Publiceren'.
  2. Klik op de knop 'Nu Updaten'.

Content Updates vs Store Updates

Een Content Update is, zoals de naam al aangeeft, een update aan de inhoud van de app. Nieuwe teksten, afbeeldingen, design en zelfs nieuwe bouwblokken kunnen doorgaans via een content update naar de app gestuurd worden. Content updates worden direct en zonder tussenkomst van Apple naar de app gestuurd. Hiervoor is het dus niet nodig een nieuwe versie van de app in te dienen.

Een Store Update is een update waarvoor een nieuwe versie van de code (en dus de app) vereist is. Ook wijzigingen op de publish pagina van de app zullen een store update triggeren. Store updates voor Google worden over het algemeen binnen 24u doorgevoerd. Store updates voor Apple hebben een doorlooptijd van gemiddeld 5-10 werkdagen. Dit is grotendeels afhankelijk van de review tijd bij Apple.

Wanneer je naar de publiceer pagina van jouw app in AppMachine gaat en op de update knop klikt, wordt aan de hand van de gemaakte wijzigingen automatisch bepaald of er een content- of store update nodig is.