Betaalmethode bijwerken

Om je betaalmethode bij te werken volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar de inbox van je e-mail account wat je hebt gebruikt om een AppMachine account mee aan te maken.
  2. Open de e-mail die je hebt ontvangen die de originele factuur gevat en klik op de bijgevoegde link om je account overzicht te openen.
  3. Je kunt je betaalmethode bijwerken in dit overzicht van je account. (Subscription Update)