Welke blokken kunnen de klanten zien in de klant CMS

Wanneer de app in de app stores staan zien de klanten een 'Update' knop in de klant CMS om de wijzigingen naar de app gebruikers te sturen.

Aanpasbare blokken

Blok

Velden

Bellen

Telefoonnummer

Contact

Ale velden

Contact Form

Alle velden

Email

Alle velden

Activiteiten

Lijst met alle activiteiten met alle details, niet via Facebook, Bands in Town etc.

FAQ

Lijst met FAQ's

Informatie

Top afbeelding and omschrijving

Intro

Lijst met Intro schermen

Personen

Lijst met personen en alle details

Foto's

Alleen als gebruik wordt gemaakt van de AppMachine CMS om foto's te uploaden

POI

Lijst met alle locaties en alle details

Producten

Lijst met alle producten en alle details

URLS

Lijst met alle URLs

Klantenkaart

Lijst met alle aanbiedingen

Excel

De gegevens in de Data tab (PRO)

Niet aanpasbare blokken

De volgende blokken kunnen niet worden aangepast omdat deze te ingewikkeld of de reseller configureert deze blokken eenmalig en zal waarschijnlijk nooit worden gewijzigd. Wanneer er toch wijzigingen moeten worden uitgevoerd kan de reseller dit doen voor zijn klant.

Facebook, Google Plus, Muziek, Radio, RSS, Submenu, Twitter, Video, Winkelwagen, Lock, QR-code scanner, Discography, Spotify, Custom JS, Flexible Form and  Scherm.