Hoe kunt u uw bedrijf laten zien op AppMachine.com als een reseller?

Wanneer u uw bedrijf promoten als een reseller op de websites van Appmachine kunt u uw gegevens invullen op onze site. Uw bedrijf verschijnt dan automatisch op onze website http://www.appmachine.com/resellers

U wordt dan getoond met uw contact gegevens zodat AppMachine klanten contact met u op kunnen nemen en u kunnen vragen om te helpen met het bouwen van een app of een app te ontwerpen.

Hoe doet u dat

1. Ga naar http://design.appmachine.com en login;
  2. Selecteer de Reseller tab in het linker menu
  3. Selecteer de General tab
    Hier kunt u uw gegevens ingeven welke worden gebruikt op de klant CMS of op http://www.appmachine.com/resellers
  4. Vul alle informatie in en vink het vakje "I want to be featured..." aan
  5. Ga naar http://www.appmachine.com/resellers om te zien hoe het lijkt. Wanneer u uw gegevens wijzigt zal dit direct zichtbaar zijn op de site.