Stap twee: inhoud aan je app toevoegen

Je eigen app maken is relatief eenvoudig met AppMachine.

De URL om in te loggen en aan je app te werken is design.appmachine.com. Zet deze URL in je bookmarks zodat je hem niet hoeft te onthouden.

Op de Support Desk zijn we altijd beschikbaar om je vragen te beantwoorden. Bekijk anders ook de artikelen en de video's die we voor je hebben gemaakt in onze Knowledge Base die je helpen bij het bouwen van een app.

Crawl your website

De eerste stap is om jouw website te 'crawlen'. Onze software haalt dan belangrijke
gegevens op zoals beeldmateriaal, rss feeds en social media zoals Facebook, Twitter en Youtube. Daarna voeg je zelf blokken toe om meer content aan je app toe te voegen.

Gebruik Live koppelingen

De makkelijkste manier om je app actueel te houden is bestaande data live te koppelen. Berichten van Twitter, evenementen op Facebook, foto’s van Flickr en Instagram, YouTube Channels, alles kan automatisch in je app verschijnen. De app controleert bij openen of er nieuwe gegevens zijn en download die automatisch.

AppMachine CMS

Je kunt informatie van een bestaande website halen, maar ook zelf, handmatig content toe voegen in het AppMachine CMS. Het is makkelijk en intuitief. Je kunt foto's uploaden, producten en prijs toevoegen, informatie over collega's of je team, sprekers op  een evenement of Points of Interest. Je zit live in de previewer hoe de veranderingen er op je telefoon uit zien.

Je kunt na het wijzigen van content direct een update doen, ook al is je app reeds gepubliceerd.

Bouwblokken

Heb je hulp nodig met een van de blokken? Lees over de instellingen per blok in onze Knowledge Base.

LiveView
Je kunt je app live bekijken tijdens het bouwen! Leg een koppeling tussen je smartphone en de browser om het nog beter te zien!

Plus of Pro app?

Je hebt bij AppMachine keuze uit 3 verschillende apps: Basic (eind 2014 beschikbaar), Plus en Pro. Iedere app begint zijn leven als een Plus app. Als je Pro functionaliteiten aan je app toe voegt krijg je de optie voor een upgrade naar een Pro app. Pas als je je app publiceert en betaald maak je de uiteindelijke keuze. Je kunt gerust een Pro functionaliteit proberen en later weer uit je app verwijderen.

Over de verschillen in prijs en functionaliteiten tussen Plus en Pro lees je hier meer

Volgende stap

Stap drie in de Quick Start Guide gaat over het vormgeven van je app. Veel succes met vullen van je app met content!