Stap een: een app maken

Na het registreren kun je gelijk aan de gang. Leef je uit! Experimenteer! Ontdek alles wat AppMachine te bieden heeft. Het bouwen van een app met AppMachine is gratis, makkelijk, leuk en je app zal er prachtig uitzien.

Dit is de eerste in een reeks van Quick Start Guides, die je op weg helpen bij het bouwen, vormgeven en publiceren van je app.

AppMachine ontwikkelt constant door, dus er bestaat een kleine kans dat je nog wat onregelmatigheden tegenkomt. Je kunt deze aan ons doorgeven door een mail te sturen naar support@appmachine.com.

App Dashboard

Als je met je AppMachine account inlogt, dan kom je in jouw App Dashboard terecht. Dat App Dashboard bevat een overzicht van jouw apps, naast enkele demo-apps die wij daar hebben neergezet ter inspiratie.

Doorloop deze stappen voor het maken van een nieuwe app.

1. Maak een nieuwe app, door, je hebt het vast al geraden, op het rode '+Nieuwe app'-blok boven in beeld te klikken. Je wordt dan gevraagd om de volgende stappen te doorlopen voordat je de inhoud van je app kunt aanpassen:
  2. Geef je app een naam.
  3. Scan je website (of die van je klant) om zo afbeeldingen te verzamelen, en gegevensbronnen (zoals Facebook en Twitter), die je kunt opnemen in je app.
  4. Afhankelijk van de resultaten van de scan, wordt je gevraagd om aan te geven welke gegevensbronnen je in je app wilt gebruiken.
  5. Kies een skin voor je app. Iedere skin heeft een eigen vormgeving. Je wordt niet beperkt door de instellingen van een skin. Je kunt er een kiezen die in de buurt komt van wat je uiteindelijk wilt, waarna je hem kunt aanpassen, maar je kunt ook vanaf 'nul' beginnen. (Om een idee te krijgen van de mogelijkheden die horen bij de verschillende app-versies, vergelijk dan de pakketten op de tarieven-pagina van onze website, en het Design deel van deze Quick Start Guide.)
  6. Je app wordt nu gemaakt. Je kunt beginnen met het toevoegen van inhoud!

Previewer

Onze speciale AppMachine Previewer app maakt het mogelijk om je app te bekijken terwijl je aan het bouwen bent. Je kunt de App Previewer downloaden door de QR-code te scannen, of door deze link op je smartphone te openen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Er zijn veel plekken waar we je kunnen helpen bij het bouwen van een app.

Kijk hier in de knowledge base als je hulp nodig hebt bij specifieke functies of concepten.

Als je met vragen zit, dan kun je ons altijd e-mailen op support@appmachine.com. We helpen je! Of maak gebruik van de 'Ask Us' tab rechtsonder in het browser-scherm om vragen te stellen of of om problemen te melden.

Social media

Volg ons via @Appmachine_care voor updates en new releases.

Voor inspiratie, tips&trucks en nieuwe features, volg ons op @AppMachineNL

Volgende stap

Stap nummer twee in de Quick Start Guide gaat over het toevoegen van inhoud aan je app. We hopen dat je veel plezier hebt bij het bouwen van je apps. En onthou; het bouwen van een app is gratis! Je betaalt pas bij het publiceren van een app.