Stap vier: Publiceren

Als je denkt dat je app er klaar voor is om in de app stores te worden gepubliceerd, moet je nog een aantal stappen doorlopen. Vraag bijvoorbeeld op tijd je licenties aan en houd er rekening mee dat publiceren in de Apple Store tussen de 5 en 10 werkdagen kan duren.

Stappen voor het publiceren

Apple Developers License

Je moet een license hebben om een iOS app te kunnen publiceren. Instructies hoe je zo'n license kunt krijgen vind je hier.

Review Apple Guidelines
Apple zal je app controleren aan de hand van de App Store Review Guidelines. Lees die guidelines hier om te voorkomen dat je app wordt afgewezen.

Publiceren

Vul alle informatie-velden die je vindt onder de tab Publiceren. Voeg ook een splash screen toe en maak een prachtig app-icoon.

Geen lege schermen

Controleer of alle blokken en schermen in je app wel enige inhoud hebben.

Je app publiceren

Drie vliegen,.. één klap.. Nu je klaar bent met het bouwen van je app met het AppMachine CMS, kun je je app publiceren in niet één, maar drie (!) app stores, voor iPhone, Windows Phone 8 en Android.

Wat is No branding?

Wanneer je je app koopt kun je voor de optie No Branding kiezen. Het AppMachine logo wordt dan niet getoond in het informatiescherm. Wil je het AppMachine logo gewoon laten staan, dan krijg je er van ons ook een eigen app-promotie website bij.

Volgende stap

Stap vijf bevat informatie over het updaten en reclame maken van je app, als die eenmaal in de stores staat.

Succes bij het indienen van je app in de app stores!