Stap drie: Design

Er zijn drie manieren om de vormgeving van je app te veranderen.

Design instellingen
Verander de kleuren, de achtergrondafbeeldingen, de bovenafbeeldingen en de iconen van je app. Lees meer over het Design hier

Hoofdmenu en navigatie
De vormgeving van je hoofdmenu en de manier waarop je gebruikers door de app klikken. Lees hier welke hoofdmenu je kunt kiezen.

Design per bouwblok
Je kunt ook je design per blok aanpassen. Als je iedere pagina een andere look & feel wilt geven of een kleine wijziging nodig is. Het is net zo makkelijk als het lijkt, je kunt je app een 'custom made' uitstraling geven.

De volgende stap

Stap vier in de Quick Start Guide gaat over het publiceren van je app.

Wij zijn bij de Support Desk altijd aanwezig om je vragen te beantwoorden. Maar je kunt ook de artikelen en de video's bekijken die we voor je hebben gemaakt in onze Knowledge Base om je te helpen bij het bouwen van een app.

Veel succes bij het vormgeven van je app!