Een teamlid uitnodigen in mijn app

Of u nu meer personen wilt uitnodigen om mee samen te werken aan de app, de eigendom overdragen aan een ander account of een app delen door de app read-only aan te bieden voor educatie of inspiratie, deze how-to beschrijf hoe u dit kan doen.

Hoe nodigt u een teamlid uit

1. Selecteer de 'Mijn Apps' tab.
  2. Kies de app waarvoor u iemand wilt uitnodigen.
  3. Open de "Dashboard" links in het menu.
  4. Klik op de 'Uitnodigen' knop in de 'Teamleden' sectie.
  5. Vul het email adres van de persoon die u wilt uitnodigen in.
  6. Selecteer de rol die u wilt geven aan de persoon.
    • Beheerder: Kan meewerken aan de basis constructie en content management.
    • Alleen lezen: Kan de app zien maar niet aanpassen.
    • Eigenaar: Kan bouwen, ontwerpen, content beheren en eventueel de app verwijderen.
  7. Klik op Voltooien om de persoon uit te nodigen.