Bekijk de facturen van je app

De facturen van een app zijn te vinden in de "Publiceren" sectie van je app.

Om de facturen van een app te vinden na het maken van een betaling volg je de onderstaande stappen:

1. Vind je app uit de lijst van "Mijn Apps" waar je de facturen van wilt bekijken.
  2. Klik op de "Publiceren" knop in het menu aan de linkerzijde van het scherm. Screen_Shot_2014-05-13_at_10.20.49.png
  3. In het "Betaling" gedeelte van de "Publiceren" sectie staat een link die zal aangeven "U heeft x factuur en y updates". Wanneer je hier op klikt krijg je een overzicht van je facturen.
  4. Klik op het blauwe icoon om de desbetreffende factuur te openen.   Screen_Shot_2014-05-13_at_10.22.41.png