De naam van een app wijzigen

Met name wanneer je er diverse kopieën van een app op nahoudt, is de naamgeving erg belangrijk; je wilt in de naam tot uitdrukking laten komen welke versie het betreft. Wanneer je klaar bent met het ontwikkelen, wil je de naam veranderen in de definitieve. Hoe doe je dat?

1. Open de app waarvan je de naam wilt wijzigen.
  2. Ga naar het tabblad 'Publiceren'.
  3. Onder "App Vitals" > "Title" kun je een andere naam opgeven.Screen_Shot_2014-03-27_at_10.09.41_AM.png
  4. Klik boven in beeld op 'Opslaan' om de wijziging definitief te maken.