Een app kopiëren

Een app kun je heel snel kopiëren; dat is één van de grote voordelen van AppMachine. Het geeft je de mogelijkheid om met verschillende versies en vormgevingen van een app te experimenteren.

1. Kies bij MIJN APPS voor de app die je wilt kopiëren. Je krijgt dan het scherm met APP VITALS, DOWNLOADS, TEAMLEDEN, et cetera.
  2. Je ziet dan bij APP VITALS de knop COPY. Daarmee kun je de app kopiëren. Screen_Shot_2014-05-12_at_9.34.56_AM.png
  3. Klik op COPY, en je krijgt de vraag om de nieuwe app een naam te geven. Daarna wordt de kopie door AppMachine gemaakt.