Mijn app bekijken

Als je een app hebt gemaakt, dan wil je hem ook zien. Het liefst precies zo als de gebruiker hem ook zal zien; op de telefoon. En dat kan met AppMachine. Vanaf het allereerste moment dat je een app hebt gemaakt, als hij in het overzicht in MY APPS staat, kun je hem op je eigen mobiele telefoon bekijken. Wat moet je daarvoor doen? Het zijn twee eenvoudige stappen:

1. Installeer de Previewer

Ten eerste moet je zorgen dat je beschikt over de Previewer app van AppMachine. Die moet je installeren op de telefoon. Voor de iPhone ga je daarvoor naar de App Store, en voor Android naar Google Play, en je zoekt dan op 'Previewer AppMachine'. Heb je de Previewer gevonden, dan installeer je die op de telefoon.

2. Klik op je app in de Previewer

Heb je de Previewer op de telefoon geïnstalleerd en gestart, dan moet je inloggen in de Previewer. Heb je dat gedaan, dan zie je in de Previewer jouw apps. Je kunt op een app klikken om hem te bekijken.

Geef anderen inzage in jouw apps (geen beta-functionaliteit)

Wil je anderen laten meekijken met jouw app, dan kan dat. Die anderen moeten dan ook de Previewer op hun telefoon installeren, en ze moeten ook toegang krijgen tot jouw apps. Hiervoor kun je anderen uitnodigen. Dat kan in het tabblad van de app. Klik bij 'TEAMLEDEN' op 'INVITE'.

Vragen

- Hoe zit het met wijzigingen? Worden die gelijk getoond op de Previewer?

Ja, dat is secondenwerk. Mogelijk moet je een 'reload' doen van de Previewer op de telefoon. Je geeft daarmee de Previewer min of meer een zetje om de laatste versie op te gaan halen. Maar die laatste versie verschijnt dan wel gelijk in beeld.