Screenshots toevoegen voor de Apple App Store en Google Play Store

Heb je een app gebouwd en ben je bijna klaar om te publiceren? Voeg dan screenshots toe van je app voor Android en iOS op de Google Play en App Store pagina's onder de Publiceren sectie. Dit zijn de afbeeldingen die getoond worden in de app stores en op de app site die we genereren voor je app na publicatie.

Omdat we niet van je kunnen verwachten dat je over een iPhone 5, iPhone 6 (plus) en meerdere formaten van Android toestellen beschikt vullen de missende screenshots automatisch aan nadat je je eigen afbeeldingen het toegevoegd.

Volg de hieronder beschreven stappen om screenshots te maken en toe te voegen:

Screenshots maken

Screenshots van je app kun je gemakkelijk maken door onze App Previewer te gebruiken.

Apple:

1. Open één van de pagina's waar je een screenshot van wilt nemen.
  2. Druk tegelijkertijd op de Home knop en de Power knop.
  3. Je screenshot wordt opgeslagen op je toestel onder Foto's
  4. Herhaal dit proces voor vier verschillende pagina's.
  5. E-mail of verplaats de screenshots naar je computer.

Android:

1. Open één van de pagina's waar je een screenshot van wilt nemen.
  2. Voor Android toestellen kan de toetsencombinatie per merk/type verschillen. Vaak gebruikte combinaties zijn: Home + Power knoppen inhouden voor ongeveer één seconde of Volume naar beneden + Power knoppen inhouden voor ongeveer één seconde
  3. De screenshots worden opgeslagen in de Galerij van je toestel.
  4. Herhaal dit proces voor vier verschillende pagina's.
  5. E-mail of verplaats de screenshots naar je computer.

Screenshots toevoegen

1. Onder de Publiceren sectie navigeer je naar de Android en iOS tabs om de screenshots te uploaden.
  2. Scroll naar beneden om de Promotie sectie te vinden.
  3. Let goed op dat je de juiste bestandsgrootte en formaten aanhoudt.
  4. Klik op één van de lege screenshot velden.
  5. Kies één van de methoden voor het uploaden van een afbeelding in de image selector en upload je screenshot.
  6. Herhaal dit proces voor alle apparaten die je in je bezit hebt. Wij doen de rest voor je!