Google Developer account aanmaken

Google Developer Program

• Navigeer naar http://play.google.com/apps/publish/ en log in met jouw Google account. Wanneer je nog geen Google account hebt kun je deze aanmaken met de “Create an account”-knop rechtsboven in het scherm.

• Wanneer je ingelogd bent volg je de stappen op het scherm om jouw Google Developer account te voltooien. Voor het aanmaken van een Google Developer account wordt eenmalig $25 in rekening gebracht. Hiervoor is een credit card vereist.

• Na het voltooien van het Google Developer account wordt je automatisch doorgestuurd naar het Developer Console. Wanneer je het volgende scherm te zien krijgt is jouw Google Developer account klaar voor gebruik.