Voorbereiding voor publiceren app

Zet de volgende stappen als je je app wilt publiceren:

1. Apple stelt een aantal eisen aan apps in de App Store. Die zijn in de Apple Review guidelines vastgelegd. Lees deze door om te zien of je app wel binnen de eisen van Apple valt. Lees deze guidelines hier.
  2. Vul op de Publiceren pagina onder de tabbladen App Store en Google Play alle informatie voor de app stores in.
  3. Voeg op de Publiceren pagina onder het tabblad Applicatie een App icon (1024x1024) en een splashscreen toe en voeg minimaal 2 screenshots toe.
  4. Vraag een iOS Developer License bij Apple aan. Hoe dit moet kun je op de volgende pagina lezen.
  5. Zorg dat je de Twitter and Facebook API keys hebt ingevuld bij Publiceren > Applicatie > Connectoren. Lees hier meer hoe je dit kan doen.
  6. Zorg dat alle schermen van je app vulling hebben. Er mogen van Apple geen lege schermen in je app zitten.