Twitter API keys

Onderstaande informatie betreft het verkrijgen van Twitter API keys voor jouw AppMachine applicatie. Met behulp van deze sleutels kan data van Twitter geautoriseerd opgevraagd worden. Twitter API keys kunnen maar voor één applicatie gebruikt worden. Heb je dus meerdere AppMachine apps, dan zul je onderstaand proces voor elke app moeten doorlopen.

1. Navigeer in je browser naar https://apps.twitter.com/ en log in met het Twitter account van jou of je bedrijf. Als je nog geen Twitter account hebt kun je deze creëren op https://twitter.com/signup
  2. Vul het formulier in, accepteer de "Developer Rules Of The Road", vul de CAPTCHA in onderaan de pagina en klik op "Create your Twitter application". Bij het invullen van de gevraagde velden kun je de app store informatie van jouw app gebruiken.
  3. Klik op de knop "Create my access token" onder in het scherm en refresh eventueel de browser (F5) als de access tokens niet in beeld komen.
  4. Kopieer de volgende sleutels van jouw Twitter app
    • Consumer key
    • Consumer secret
    • Access token
    • Access token secret
  5. Navigeer naar http://design.appmachine.com en log in met jouw AppMachine account. Selecteer jouw app en navigeer naar de "Publiceren" pagina. Onder het tabje "Application" vind je helemaal onderaan de pagina onder het label "Koppelingen" de velden waar je de hierboven gekopieerde waarden in moet vullen.
  6. Klik na het invullen van de sleutels op de opslaan knop rechtsboven in het scherm.