Status van een app in iTunes Connect

Hoe kun je het beste de status van je app bij de Apple App Store in de gaten houden? Kun je als Developer inloggen en de status bekijken? Ja, dat kan, maar de ervaring leert dat dat niet nodig is. Wanneer de status verandert, dan krijgt de Developer van de app via email daar altijd een bericht van.

Hier is een overzicht van de status die een app kan hebben binnen iTunes Connect:

Mocht daartoe aanleiding voor zijn, dan wordt een statusverandering altijd voorzien van specifiek commentaar. Wordt een app bijvoorbeeld afgewezen voor de App Store ('Rejected'), dan wordt de reden daarvoor altijd duidelijk aangegeven.