Lock

Geeft u de mogelijkheid om bepaalde blokken te tonen aan mensen die de code hebben. Het block kan worden ontgrendeld door middel van een wachtwoord of een QR-code.

Een Lock blok toevoegen

1. Klik op + blok.
  2. Selecteer de Lock blok op de Plus Tab en klik op Blok toevoegen.
  3. Selecteer of je de content wilt vergrendelen met een Wachtwoord of een QR-code.Screen_Shot_2014-04-15_at_9.43.45_AM.png
  4. Geen de naam van het blok.
  5. Klik op het icon wanneer u de afbeelding in het menu wilt wijzigen.
  6. Wanneer je klaar bent klik je op Voltooien.
  7. Vul de gewenste waarde of wachtwoord in:
    • Wachtwoord: Vul het wachtwoord in en klik op save;
    • QR-code: Vul de QR-code waarde in met dezelfde tekst of URL waarmee u de QR-code heeft gegenereerd. U kunt een QR-code genereren op http://goqr.me
  8. Sleep de blokken die u wilt blokkeren onder het Lock block.
    • Alle blokken onder het Lock blok kunnen worden ontgrendeld door middel van hetzelfde wachtwoord.
    • Wanneer u een wachtwoord heeft ingevuld voor een blok worden alle andere blokken onder dezelfde lock block ook ontgrendeld.
  9. Pas de tekst aan die getoond wordt wanneer een gebruiker een besloten blok selecteert.

Let op:

• Zodra de inhoud is ontgrendeld en je wijzigt het wachtwoord achteraf, dan zal de inhoud niet automatisch opnieuw vergrendeld worden. Wanneer u de content opnieuw wilt vergrendelen dan zult u een nieuw Lock blok moeten plaatsen.
  • Het Lock block verschijnt niet als een knop of tab in uw app maar wordt alleen zichtbaar wanneer op een blok onder het lock blok wordt geklikt. Daarom wordt de naam en het icoon niet zichtbaar in de app.

Aanpassen van de velden

1. Selecteer het Lock  blok in je app.
  2. Selecteer de Instellingen tab.
  3. Pas de volgende velden aan
    • Lock afbeelding:
De afbeelding die wordt getoond op de Lock pagina
    • Omschrijving: De tekst die wordt getoond aan de gebruiker voordat het scherm wordt ontgrendeld. Vertel ze hoe ze aan de code kunnen komen en wat ze zien nadat ze de code hebben ingevoerd.
    • Lock type: Of het blok wordt vergrendeld met een wachtwoord of een QR-code;
    • Value: De waarde die moet worden ingevuld om de content te ontgrendelen.Screen_Shot_2014-04-15_at_9.51.14_AM.png
  4. Klik op Save om de wijzigingen op te slaan.

Design

Deze instellingen geven u de kans om uw Lock scherm aesthetisch aan te passen tot in het kleinste detail. Wilt u meer weten over hoe Design werkt, klik hier.

Komende wijzigingen

Binnenkort zal dit blok worden uitgebreid zodat je de content kunt ontgrendelen door middel van:

• Geo-locaties
  • Autorisatie op basis van autorisatie niveaus
  • In-app aankopen