Klantenkaart

De klanten kaart geeft zowel grote als kleine winkeliers de mogelijkheid om vaste klanten te belonen met credits. De winkelier kan de klant korting geven op producten door gebruik te maken van deze credits. Klanten krijgen een unieke QR-code welke kan worden gescand door de winkelier. Elke scan levert de klant een aantal punten op die omgezet kan worden in producten die wordt vastgesteld door de eigenaar van de app.

Voeg de klantenkaart blok toe

1. Klik op + blok.
  2. Selecteer de Klantenkaart blok en klik op  Blok toevoegen.
  3. Vul de naam in van het blok. Screen_Shot_2014-06-30_at_1.43.31_PM.png
  4. Klik op de icon wanneer je de afbeelding wilt wijzigen die getoond wordt in het menu.
  5. Wanneer je klaar bent klik op Voltooien.

De klantenkaart instellingen

De klantenkaart instellingen bestaan uit vier schermen; "Lijst", "Instellingen", "Klanten" en "Design".

De instellingen in het "Instellingen"scherm bepalen hoe uw block zal functioneren. "Lijst" stelt u in staat om de inhoud van uw block te onderhouden.Het "Klanten" scherm geeft u een overzicht van de geregistreerde gebruikers. Het "Design" scherm stelt u in staat om de uitstraling  van uw blok aan te passen.

Lijst instellingen

Hier kun je de beloningen neerzetten die kunnen worden ingewisseld door punten.

Klik hier om meer te lezen over de werking van "Lijst" instellingen.

Generieke instellingen

Er zijn verschillende aspecten van je klantenkaart die aangepast kunnen worden in dit scherm.

Klant instellingen

In het klanten scherm kunt u de informatie van de klant aanpassen wanneer dit nodig is. Om de rol van de klant aan te passen kunt u kiezen uit een aantal keuzes in een drop down menu.

Rollen:

In het algemeen werkt het als volgt:

Unauthorized: Geen klant en heeft geen klanten kaart en kan niet inloggen. Moet zich nog verifiëren.
Authorized en Customer: Kunnen inloggen in de app en hebben een klanten kaart.
Employee: Een medewerker die via de app de QR code van de klant kan scannen en op die manier punten kan toekennen.
Manager en Boss: Hebben het extra recht op handmatig beheer van de klanten in de app. Waarbij Boss boven manager staat.

Design instellingen

Het "Design" scherm stelt je in staat om gedetailleerde wijzigingen aan te brengen in je blok.

Hoe maakt u gebruik van de klantenkaart

Winkeliers:
Afhankelijk van de rollen die gebruikers hebben reageert de klantenkaart anders. Als een winkelier start u de klantenkaart exact hetzelfde op als alle andere gebruikers. U gebruikt de kaart sectie om punten te geven aan klanten.

Om klanten te belonen met punten, doe het volgende:

photo_1.PNG    photo_3.PNG   photo.PNG

1. Ga naar de Klantenkaart binnen je app. Het zal openen met je persoonlijke QR-code.
  2. Klik op de "Merchant" knop in de rechter boven hoek.
  3. Scan de klant zijn persoonlijke QR code met uw apparaat.
  4. Verhoog of verlaag het aantal punten voor de klant onder "Klant Informatie" and kies "Bevestig".
  5. Wanneer u een fout heeft ga dan terug naar de QR-code scanner n klik op "Administratie". Vind de gebruikers naam en in de lijst en klik op de naam. U komt dan terecht op de klant informatie en u kunt de fout herstellen.

Om de rol/autorisatie niveau aan te passen, doe het volgende:

1. Scan de gebruikers persoonlijke QR code of selecteer hem uit de "Administratie" pagina.
  2. Druk op de "Change Authorization level" knop, selecteer de rol die je aan de persoon wilt toekennen en druk op de "Change Authorization level" knop om te bevestigen.

Klanten:

Klanten die de klantenkaart functie gebruiken kunnen hun totaal aantal punten zien en de beloningen die ze kunnen verdienen door middel van punten.

photo 1.PNG   photo_1.PNG   photo_2.PNG

Om je punten te krijgen:

1. Laat je persoonlijke QR-code zien aan de winkelier zodat deze het kan scannen.
  2. De winkelier zal de verdiende punten toevoegen aan je account.

Om punten in te wisselen:

1. Selecteer de "Rewards" tab en kies de beloning die je wilt inwisselen voor punten die je hebt verdient.
  2. Druk op de "Redeem" knop aan de bovenkant van het scherm.
  3. Laat de QR-Code zien aan de winkelier zodat deze het kan scannen. De punten zullen van de account worden afgehaald.