Standaard taal instellen voor de app

Als u een app met een andere standaard taal dan het Engels wilt maken, dan kunt u deze standaardtaal instellen met behulp van de onderstaande instructies. De taal wijzigen zal ervoor zorgen dat de standaard teksten (knoppen, prompts,enz.) in de app wordt vertaald. Voor meertalige apps, klik dan hier voor de engelstalige documentatie. Houd er rekening mee dat alleen de volgende standaard talen ondersteund worden door AppMachine :

• English
  • Spanish
  • Dutch
  • German
  • French
  • Portuguese
  • Italian
  • Russian
  • Polish
  • Swedish
  • Danish
  • Finnish
  • Catalan
  • Welsh
  • Arabic
  • Hebrew
  • Turkish

Om de standaard taal in te stellen:

1. Open de app
  2. Ga naar Instellingen > Geavanceerd in het linker verticale menu
  3. Onder Lokalisatie > Talen ondersteund in de app kan de gewenste standaard taal gekozen worden. Bewaar daarna de wijzigingen door deze op te slaan.